Saya tidak sempurna .
Saturday, May 25, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Annyeong !
Hola korang !

Di sini Ijah nak cakap Ijah tidak sempurna. I'm a human too. Dan Ijah sememangnya tak ada hak untuk menganiaya orang dan menghina orang. Kadang2x tu adalah yang terlepas cause ya, manusia memang bukan sempurna. Pasti ada melakukan salah dan silap. Tapi kalau dah sampai sakitkan hati orang tu secara depan2x then nak cakap2x belakang lagi. Itu memang melampau. Then, nak sebar kat orang lain SANGAT melampau. Cukup2x lah antara kawan2x sendiri. Kalau letak kat situ tu memang kau sengaja nak bagitahu satu dunia. 

Okay, perkataan Ijah dah mula nak kasar. Cool down Ijah, cool down. Astaghfirullah3x...

Ijah sakit hati lah dengan tindakan 'mereka' yang berkenaan tu. Pada mulanya Ijah memang anggap itu gurauan. Yelah kan antara kami sejja ketika itu. Tapi bila dah upload kat laman sosial tu, itu dah lebih. And Ijah sakit hati. Terserahlah kat korang nak cakap Ijah lebih2x. Tapi memang Ijah sangat sakit hati dengan perbuatan mereka. And now for me its not a joke anymore !
?