Cuti sekolah !!!!!.. dah nak habis ??!!
Saturday, June 08, 2013 | 2 comments

Assalamualaikum ~
Annyeong !
Hi semua !!!

Wah, sedar tak sedar cuti sekolah dah nak habis.. sobsobsob.. cepatnya masa berlalu. tempoh dua minggu neyh.. tak terasa kan kan??? hehe..

Sepanjang cuti Ijah sangat lah sibuk ! With all my homeworks and projects. OMONA. Tak ada masa pula nak sharing2 storii kat belog Ijah neyh. kekeke.

hurmmm, btw, Ijah nak share neyh, dalm cuti dua minggu neyh, Ijah ada laa jugak spend time tengok drama korea. Kekeke. Drama yang Ijah tengok neyh dah lama broadcast. Ijah jer baru tengok, dapat dari cousin Ijah. 


JJAN !!!

Love Rain
Cerita neyh dari awl smpi habis sangat best ! DAEBAK ! From the start jalan cerita memang best. Buad Ijah nangis2 .. Romantik giler ! Best giler ! Ijah bgii lima bintang ! hihihi. Kalo korang nak tahu macam mana best cerita neyh, korang tengok laa. :) Guarantee puas hati !

Hurmm. Ijah jugak nak ucap congrats to my elder cousin . Chukahae !! Y? Dia dapat U kat Sarawak. UPM. Wah, my aunts semua nak kitaorang neyh ikut jejak langkah dia. Yelah kan,U.. Insya Allah. Tak ada yang mustahil right ? Usaha + Doa + Tawakal . 

Hurmm, I guess itu sejja for the time being. Ini summary untuk sepanjang cuti Ijah. kalau Ijah share all of it dari A-Z , yang detail, confirm sampai esok pun tak habis neyh :P

Kekeke.. Annyeong ! :3

?