Announcement?
Saturday, March 15, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Hello
안녕~~



So, hari nie hari Sabtu. Its weekend. Ijah pun tak tahu nak post apa. Fikiran tengah kusut sekarand & I'm quite busy(?). Actually tak apa nya pun busy2 neyh. Just Ijah kena perah otak cari idea nak sambung fics and struggling nak siapkan task yg kena bagi. Task apa? Its better if you don't know XD

Okay, Ijah just nak amik kesempatan kat sini to tell kengkawan Ijah yang betul2 kenal Ijah, yelah, mana tahu kot2 ada yg jenguk2 belog Ijah yg tak seberapa nie. Ijah nak bagi tahu yg Ijah dah deactivate fb Ijah. Y? So many reason. Mostly personal thingy. XD So, kalau2 ada yg nk kontek2 ke, nk inform apa2 ke, bolehlah tweet2 kat twitter Ijah. Tak tahu username? Tu, kat navigation, ada link Ijah letak. Just klik :D

Tak ada twitter.. hurm... text me. hahaha. Wechat? Line? Kakao? Whatsapp? Sorry laa Ijah tak ada. /sobs/ My phone still belum upgrade lae. My kengkawan know what I mean. hahaha. Nanti kalau dah upgrade, Ijah share jugak segala ID / username Ijah.

Ijah jugak nak gitaw, for those yg ada save no. digi Ijah (mostly my friends in SMK Bahang) Sila delete. No. tu dah expired. Tak boleh guna dah. Ijah dah lama tak reload, so no. tu tak boleh pakai. Sekarang Ijah guna celcom je. Insya Allah kalauuuu ada rezeki lebih2 Ijah dapat beli phone baru maybe I'll buy new digi no. hahaha..

I guess that's it? hahaha. Thanks for dropping by :) 감사합니다 XD

p/s: 5 days to go #SPMResult
?