Friends | Be-pu | Miss them
Friday, December 13, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum readers~
안녕하세요 여러분 ~

Ijah rasa this will be looong entry. XD
Bismillahirrahmanirrahim.
Kali nie Ijah nak cerrrita bout my friends. Right now, this moment, Ijah rindu sangat2 kat diorang. Nak jugak jumpa but rezeki tak ada lagi. Lagi pun Ijah nun jauh di kg. Mereka2 ini di bandar (?) And ada yg busy dgn part time work and ada yg mlncong or blik ke tmpt asal. So, lets start!


Ijah mulakan dgn kwn Ijah yg duduk sebelah kanan Ijah. Nama dia Ana Adriana Juryana. Panjang? Panggil Ana je. XD Ijah kenal Ana masa mula2 masuuk. Then as time flow kita jadi rapat. And I hope this relationship never ends until Jannah :) Ana nie seorang yang happy-go-lucky. Semuua org dia rpt. And Ijah admit, suara dia memang sedap kalau menyanyi. Serius. Better you ikut AF laa next yr :P kekeke. Ana and Ijah selalu main gusti ibu jarri. Alaa thuumb wrestling. kekeke. Even time ada cikgu kat depan. XD Main pukul2. I won't forget those precious memories.


Now, this is Aenitan. Ijah selalu jugak mention dia kat bloggie nie. Ijah panggil dia Nitan. :) Dia nie pandai dalam mathematics. Boleh tahap master la jugak. Ijah tabik ngan dia. Nitan selalu tolong Ijah solve math problem. and also other probs. Kekeke. Nitan nie kat kelas duduk sebelah kiri Ijah. Ana , Nitan & Ijah duduk sebaris. Nitan jugak lah yang firrrrst tegur Ijah mula2 masuk dulu. Nitan nie someone yg petah bkata-kata. Maksud Ijah, kalau Nitan berbahas, Ijah tabik la dia. Cepat dia dapat idea. Ijah nie, mcm torrtoise cari idea. XD Ijah & Nitan sama2 ikut forum hari tu sampai peringkat negeri. Memori time kat hotel and stay2 rumah Cikguu Mas Ijah takkan lupa. 


Yg ini Ashnita @ Bibiey, Fajilah @ Allen & Norsila. Ijah kenal diorang melalui Nitan. Kira mcm tkena tempias laa. Kitaorang jadi rapat pun sebab Nitan. Ijah mula bjinak-jinak dgn diorang start tahun nie. Nak dkt2 SPM baru lah start nak lepak2 study sma2 diorang di library. Even on the day of SPM kita still stick together share2 ilmu. Even skjp, I'll never forget them.


Next, the only guy yg Ijah anggap best friend. Fadhuullah Aqib. Panggil Aqib je. Dia nie dri semenanjung. Kira murid baru la jugak. Dia pun masuk time form 4. Sama mcm Ijah. Cuma Ijah masuk pertengahan tahun, dia nie awal tahun. Hari-hari bawa motor warna merah (?) kekeke. Dia nie baik. Selalu jugak nasihat Ijah and sometimes Ijah nasihat dia balik XD Banyak jugak laa yg kita orang share trutama skali bout my crush. haha. lmao. Sekarang ni ntah la dia kat mana. Maybe kat semenanjung. Maybe. Ohya, yg di sebelah Aqib tu, Syarifah Najihah. Gf dia XD Merangkap jiran belakang Ijah. I mean, Syarifah nie duduk di belakang Ijah. Lawa kan mcm org arab :P 

So thats all folks. These people above, I really miss them. All the moments we shared, I'll never forget it. Hope to see them soon. XD

p/s: Sorry kalo ada spelling error. My keyboard isn't functioning well /sobs/ And also pictures, credits to all owner XD

?