Its Saturday !!!
Saturday, September 14, 2013 | 0 comments

Assalamualikum.
Annyeonhaseyo.
Hola readers !

wah,wah,wah!!
Dah lama Ijah tak update bloggie neyh. Yelah kan, this year Ijah nak amik exam SPM.So, Ijah on-progress nak memantapkan lagi senjata untuk SPM neyh. Ceh,..

First of all, Ijah nak say sorry kalau ada yg leave message kat chatbox tu x kena layan. Ijah layan jugak, but bukan kerap. Cause Ijah jarang nak online. Internet kat rumah neyh pun kejap ada kejap tak ada. Harap maklum yer.. :)

Trial 1 Ijah dah lepas. Keputusan.. hurmm.. bolah tahan laa jugak. But still, not very satisfying me. Ada lae yg gagal. huhu ~ Ijah sedih and frust. Apa yg gagal? Add math. :( Ada siapa2 yg ada tips mcm mna nak cemerlang utk subjek neyh? Share2 laa. :)

Okay, today is Sabtu, means weekend! jyeah ! Sepatutnya, Ijah balik kg hari nie ada majlis kahwin abang sepupu. But.. but.. tak jadi laa pulak.. sobsobsob. kecewa habis ! Ijah dah mengharap sangat nak pulng. Ijah nak makan sedap2 kat situ. kekeke.. So, here I am. Di rumah. Menghadap laptop kesayangan neyh. Alone.  Tak laa jugak alone, ada nenek kat rumah. my brother pergi main badminton. my dad keja. my mom and other little sister and little brother kat kg since tuesday lagi. OMONA. Sooooo boring ow !! I've tried to text someone last night. But, dia tak ada kredit laa pulak. Okay, nevermind. Nak text kwn2 kat ostel tu, mcm nmpak gayanya busy. Tak apa. Ijah faham kesibukan budak2 asrama neyh. Coz Ijah pernah rasa jugak jadi budak ostel. Nampak gayanya aktiviti Ijah hari ini ialah menonton Running Man di laptop and study. -_- Boredom ~~



Annyeonghigyeseyo ! :)
?