Trial. Open House. Running Man
Sunday, September 01, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum w.b.t
Annyeonghaseyo
Hola peeps !

Okay, Ijah start dengan cerita pasal Running Man dulu. OMONA. Disappoinment happen!!
Running Man tak jadi datang Malaysia. Dari apa yang Ijah baca2 kat info2 d internet + fb = Running Man confirm tak datang Malaysia. Ini menyebabkan kekecewaan yang teramat sangat. Even Ijah tak juga datang kalau RM datang Malaysia ( Cause Ijah nun jauh di Sabah nie) Ijah rasa kecewa jugak la. Kalau Ijah dah rasa kecewa macam gnie, apa pulak rasa mereka2 yang dah beli tiket yer. Hurmm..

Next, Trial Ijah continue this week. Hari jumaat tu baru jer abis paper 1 & 3 Fizik. Mencabar jiwa dan mental jugak laa soalan2. Alhamdulillah, Ijah dapat jawab jugak laa. Sekarang tinggal tawakal. Esok ada dua paper lagi. Kimia kertas 3 and Biologi kertas 3. Doakan Ijah yer? :)

Ijah baru jer arrive dari rumah guru kelas Ijah. Start ary jumaat tu Ijah sleep over kat situ. Tolong2x cikgu buad preparation for open house ary sabtu utk kelas Ijah. Oleh kerana anak2 cikgu nie kecik2x Ijah and kawan Ijah tolong laa cikgu meringankan beban. Gonna miss each moment kat situ. :3

Ohya, one more. Ijah last night Ijah on call dengan Mr. S. Dah 17  bulan rasanya tak ber-calling dengan dia. SOOOOO AWKWARD semalam. Rasanya tak sampai 5 minit kami bercakap. Tak ada pa2x pun nak diceritakan. Ijah pun tak nak laa jadi org ke-3 kan. Dia kan dah berpunya. Ijah nie bukannya perampas. But, last night made me feel something. Something yg hard to explain. Hurmm...


?