Just wanna drop by !
Friday, July 19, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum !
Annyeong ! And Hello !!

wah ~ lama dah yaa, Ijah tak update belog neyh..
behabok dah rasanya.

Busy3 yg amat sgtt!! huhu..
SPM is 16 weeks to go ! ( lebih kurang laa) haha
So, today Ijah just want to say..

HELLO ~!!!

Ohya, tak lupa jugak nak  ucap 

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

kepada seluruh umat muslimin dan muslimat di seluruh Malaysia and.. dunia laa sekali .. ^^
Semoga bulan Ramadhan kali ini lebih membawa makna dan lebih mendapat rahmat serta pahala berbanding tahun lepas. Amiin ~ hehe ~

hurmm, nak cerita pasal puasa neyh, tak sedar kan, dah masuk sepuluh Ramadhan hari ini. Rasa sekejap je kan masa berlalu. Huhu~ Dalam bulan Ramadhan neyh jugak, Ijah ada dua peperiksaan. Start aje puasa hari tu, Ijah ada exam Formatif 3. Kira macam ujian laa. And then later on 30th July, ada trial SPM. 

OMONA !! So soon ?!!! Apa pun yg terjadi Ijah tak oleh tolak or deny kan? Bukan di kuasa Ijah. Yang penting Ijah kena usaha, doa and tawakal. Right? Doakan Ijah okay ~~ :)

Before I leave, Ijah nak ucap thanks kepada semua yang wish Ijah birthday. Terima kasih teramat sangat !!

Neomu Kamsahamnida!
Domo Arigatou Gozaimasu!
Not too late kan nak ucap tenkiu semula ? keke.

Ohya, tengs jugakk kepada sponsor GA yg Ijah join. Ijah dah dapat hadiah tu. :) 
Okay laa.. masa mencemburui .. Ijah kena cepat-cepat neyh, have something to be done.
Sesiapa yang nak leave mesej, drop aje , maybe Ijah jarang update belog, but Ijah tengok jugak if ada kesempatan online. okay ?

So,, bye2 !! :)
Annyeonghigaseyo ~~ :) :)
?