Saya cuma ada dua tangan sejja
Wednesday, July 03, 2013 | 1 comments

Assalamualaikum korang !
Annyeonghaseyo ~
And.. hii !!

Wahhhh... agak lamaaaa pulaa Ijah tak update blog ini. I am sooo busy ow ! Wish I have more hands but I thankfully I got only 2 hands. Kalau lebih tu, TERsangatlah peliks right? Nak dekat2 SPM neyh, so many keja need to be done. And Ijah tak menang tangan nak buat semua ~ hyu~~

Ohya, Ijah nak share laa jugak walaupun benda neyh dah berlaku minggu lepas pada 24th June. *what?*
ITS MY BIRTHDAY ! Muahahaha~! I really want to share that moment dengan semua but unfortunately internet kat rumah neyh buat perangai laa pulak. Alhamdullah tonight internet neyh baik ngan Ijah. Dapat laa jugak update2 kat sini. hehe..


Jjan ! This is our cake !
y 'OUR' ?
Ijah sambut birthday dengan adik Ijah. Kitaorang share the same borthdate. Nice kan? hehew.


So, that is me on the left and my sis on the right. 
*abaikan background tu. hehe.*

So, korang . Hadiah untuk Ijah ? :p

Next, perkara yang Ijah belum dapat siap2 kan til sekarang ialah projek BI. what ? The whole kelas kena assign buat video. Our teacher ada bagi theme tertentu and kitaorang kena buat mengikut theme tu. So, Ijah punya grup still belum siap filming lagi. Nak edit2 pun belomm lagi. Nan eotteokhae ?? :/

I guess setakat neyh, itu aje. I think so? Haha. Bye-2 ! Next time Ijah update lagi, If I got extra hand ? :p lol

p/s : Ijah nak tukar blogskin neyh. wait for it ok ? :p


?