Unsolved?
Thursday, May 02, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum korang.
Hi. . . 
*mood down*

Ijah tak berapa nak ada mood hepi-2 sekarang. Ijah still dengan problem yang anon neyh. Huh~
Ijah dah cuba tanya ngan cikgu kaunseling, dia cakap hanya Ijah sendiri yang tahu penyelesaian kepada prob anon Ijah neyh.
But, Ijah pun tak tahu apa yang Ijah alami neyh!!
Atau.. Ijah ada fikir satu hal tapi benda ini SANGATLAH  tidak logik sama sekali!
Di tahun Ijah menghadapi exam besar neyh, Ijah tak patut pikir benda-2 begini.
Eotteokhae?!!!!!!
Huh~~~~!!!!

Hurmm.. besok last day of school untuk minggu ini. Petangnya Ijah pulang kg kat Kota Belud. Maybe kalau Ijah ada storii morii ngan kazen tercinta Ijah, Jannah, maybe ada terangkat sikit beban masalah Ijah neyh.
Ya Allah, bantulah hamba mu ini menyelesaikan masalahnya. Amiin !

Ok laa tak nak cerita panjang-2 keja rumah neyh masih ada yang terbengkalai lagii. So, see you soon? haha

bye-2!!
?