힘내 - 파이팅
Saturday, May 11, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum semua !
Greetings earthlings <3
Yeorobun Annyeong !
Minna konbawa !

Wah3x 4 bahasa Ijah sapa korang malam neyh. Kekeke. Korang nak tahu Ijah nak post entry neyh dari hari itu lagii. dari haariiiii ituuu lagii... Ijah nak post entry neyh hari rabu lagii. Huhu.. Internet kejam dengan Ijah. Line internet 'jalan kaki' hari itu. Alhamdulillah malam neyh Internet sayangg kat Ijah. hehew. itulah pasal dapat conteng2 kat sini!

Back to entry punya title. Mesti korang akan tertanya-tanya dengan tajuk entry malam neyh.

"Apa benda yang kau tulis tu arh? Aku bukannya reti baca pun."
"Aku tak paham lerh. Hok aloh ~!"
"Gunalah bahasa kebangsaan ye dik~"

Rileks 3x ~ Ijah nak cuba kelainan dalam memeberi tajuk entry. kekeke ~ Jangan marah hah~ :)
Okay ~ tajuk entry Ijah malam neyh maksudnya, 

[ Cheer up - Fighting ]

ㅋㅋㅋㅋ macam kat atas neyh, "Fighting!"

Fighting neyh maksudnya lebih kurang chayo2x . Good luck. Ada paham?
Hurmmm. This week Ijah dah start exam pertengahan tahun. Exam semester 1.
Agak neves jugakk cause soalan yang keluar semestinya merangkumi matapelajaran form 4 and form 5 yang currently sedang dipelajari. Ijah mesti, mesti, mesti dapat keputusan yang baik. Once my teacher told me that kalau nak peluang cerah untuk dapat biasiswa kena buat elok2x untuk exam biasa kat sekolah sebab diorang tengok itu jugakk. Kata-kata guru kena dengar, betul tidak ?

Ijah nak share kat korang jugak yang next week on wednesday is D-day ! For what? Pertandingan Forum Remaja peringkat negeri. OMONA. Ijah neves laa. Eotteokhae 3x ??!! Ijah boleh neyh ! Fighting Ijah Fighting ! Korang doakan Ijah yek? *wink*

Thats all.. ? Hehehe.. *wink2x*

NotaKaki&Tangan: Ijah nak solo forever boleh? *merong* :p
?
ㅋㅋㅋㅋ macam kat atas neyh, "Fighting!"

Fighting neyh maksudnya lebih kurang chayo2x . Good luck. Ada paham?
Hurmmm. This week Ijah dah start exam pertengahan tahun. Exam semester 1.
Agak neves jugakk cause soalan yang keluar semestinya merangkumi matapelajaran form 4 and form 5 yang currently sedang dipelajari. Ijah mesti, mesti, mesti dapat keputusan yang baik. Once my teacher told me that kalau nak peluang cerah untuk dapat biasiswa kena buat elok2x untuk exam biasa kat sekolah sebab diorang tengok itu jugakk. Kata-kata guru kena dengar, betul tidak ?

Ijah nak share kat korang jugak yang next week on wednesday is D-day ! For what? Pertandingan Forum Remaja peringkat negeri. OMONA. Ijah neves laa. Eotteokhae 3x ??!! Ijah boleh neyh ! Fighting Ijah Fighting ! Korang doakan Ijah yek? *wink*

Thats all.. ? Hehehe.. *wink2x*

NotaKaki&Tangan: Ijah nak solo forever boleh? *merong* :p

Older
Newer