Storii marii..
Thursday, April 05, 2012 | 0 comments


Hola peeps!

Agak berkurun la pula belog ney tak berupdate. Berhabok ! Aha ! Ijah baru pulang dari asrama hari nie. Finally at home ! fuhh~

Hey, want to know about the drama yang Ijah ikut tu? Nak ke tak ney.? Kalo tak nak Ijah nak gitaw jugakk ! ngee ~ Ijah tak dapat pa2 watak pun. Cuma incharge bahagian costume jerr. Kalo nak cakap tak kecewa memang dasar penipu la tu. Honestly Ijah kecewa. Tapi macam mana jugakk kan? Bukan rezeki. Maybe ada hikmah di sebalik semua ney kn? kn?

Okay, next storii ! Tanpa disedari, exam dah nak maii la pulakk. Tarikh rasmi pada 23hb April ini. Okay.. Ijah belom fully preared. Camne la nak cover subjek2 ney. Takpe2. Korang boleh tolong doakan Ijah kan? kan? ngee~ Syukran Jazilan ! Trima Kasih ! 

Si 'Dia' . Ijah agak disappointed la ma 'Dia' . Its been a long tyme ago 'Dia' membwt Ijah sakit hati. Tapi Ijah cuba bertahan. And cuba bertahan. Until la one day, 'Dia' nak jadi kawan kitaorang jerr. Apa boleh buad. Dah 'Dia' nak gitu. Tak boleh nak cakap apa.Nak halang nanti Ijah ney jugakk banyak menyusahkan 'Dia'. Maybe its better 'Dia' carikk better person that understands 'Dia' sangat. I always wish him for the best. But still like I've said to him. Terukir di bintang. Always!

Its now April ! Ijah nak tengokk Mirror Mirror ! Argh ! Nak sangat tengok. Plan ngan kwn2. Sabtu ney jalan. Tapii tak taw lagi la. Tak conform. Hope so Ijah dapat pegii. Argh !

Wish for our drama the best also . Okay? 
?