Drama to exam
Saturday, April 28, 2012 | 0 comments





Holaa all !

Wah dah lama kan Ijah tak update blogg ijah ney..hehe.. Ijah busy la lately. Kan Ijah dah gitau yang Ijah terlibat dengan drama hari tuu..Ada kan? Ngee~

Ijah bagi tahu hari tu Ijah tak terlibat ngan apa-apa watak kan? Tapi miracle happen ! Aha! Ijah dapat watak. Pemegang watak yang sebelumnya tak dapat nak join cause terlibat dengan hal lain. So Ijah ganti deaa. Ijah pegang watak Shallot a.k.a bawang merah. Ahaha! Ijah jadi orang jahat. Jahat ke Ijah ney? ehem !

Anyway, kita dah bertanding hari tuu. Kitaorang tak de rezeki. Tak de la dapat top 3. But at least kami tak yang terakhir. Hehe. Rasa lega sangat dapat perform yang terbaikk.Walau mula2 tu gagp la. Aha! Tapi semuanya berjalan dengan lancar.

Habis drama, Minggu ney Ijah exam ! Grr~ minggu ney exam, subjek tak lah berapa killer sangat. Next week ney. OMO ! Killer week okay ! Doakan Ijah kay to do the best! Ngee~ tengs all !

Ok la, sampai di sini sejja Ijah berkata-kata. haha !! Nak sambung study ney. Sorang-sorang Ijah kat lebri ney. Haha.. Adios all !


Sejuk lerr kat lebri ney..Brrr~

?