Happy birthday to you !
Sunday, April 15, 2012 | 0 comments




Hola !
Wahh~ Dream High 2 kat KBS tu dah habis .. Actually drama tu dah habis hari selasa lagi. Ijah baru tengok malam nie. Siaran ulangan jer.Haha. 

Anyway, ending nya sangat-sangat best ! For my opinion JB is still with Haesong. Aha! I Like ! I Like! Jb is so cool and cute ! He looks innocent with the dark hair. 



Comel kan dy nie ! aha ! Tengok senyuman dy. Ijah sukaaaa sangat !!!!

Ok cukup cerita Dream High yang lebih kepada JB ..Opss! aha! 
Ijah nak gitaw ney, minggu lepas hari lahir si 'dia' .ngee~ Ijah ada belikan hadiah yang tak seberapa. Ijah bagi keychain, wishing bottle dan bintang2 yang Ijah buad sendiri. Dalam bintang tu ada mesej yang Ijah tujukan kepada 'dia'. aha !  Semua hadiah tu Ijah letak dalam satu bekas yang berbentuk heart. 

Malu sangat tyme bagi kat dia tu. Pikir2 lagi nak bagi sendiri atau letak je dalam laci. Lastly, Ijah mintak tolong kawan dia bagi kat dia. Ijah tak tahu la apa yang bermain di fikiran dia bila dapat hadiah tu. Happy? Glad? Hate? Haha. Ijah pun  tak tahu. 

Pa2 pun Ijah harap kitaorang boleh jadi kawan sampai bila2 kan? kan?

?