Lepas PMR (1)
Friday, October 21, 2011 | 0 comments

Ehem ehem!..Minggu lepas baru jak abis PMR... cepatnya masa berlalu. pejam celik tinggal 3 minggu lagi sesi persekolahan tahun 2011 ini berakhir. tahun depan dah 16 tahun dah pula kita nie.

minggu first lepas PMR nie...aktiviti sekolah..hurmm.. yang first sekali! BAHAS!...Ijah terlibat dengan Bahas nie. jadi menteri kedua. Ijah nie tak da pengalaman pasal Bahas nie. First tyme ikut Bahas. tyme skula rendah, Ijah ikut bercerita je..syarahan...Bahas nie..huhu..memandangkan kami teda pengalaman..lagi-lagi tempoh berlatih satu malam aje..(cikgu bagi taw tyme malam sebelum bertanding)...hurmm....hasilnya..tewas..lawan sama SMESS..but its okay~ enjoy ma~ lepas PMR..at least ada sudah pengalaman kan?

the next day, kita student puteri f3 cat pondok.. warna pink pondok tu..hehe..hasilnya agak memberansangkan..hasil kerjasama rakan-rakan yang len...kerja siap juga..then, kita juga ada buat biskut and kek...group Ijah buat tart nenas..sedaaap~~..laku taw..hehe..itu suma hasil tangan Ijah and kawan-kawan dalam group tu..

hurmm..next week ada sukantara.. hari isnin liga sukan..Ijah ikut Bola tampar, Bola Jaring and Badminton. pastu hari tu juga ada acara Lompat tinggi dan Lontar peluru..Ijah ikut dua-dua.. Hari selasa, acara balapan di stadium Likas... Ijah ikut 100m,200m,400m,4x100m and 4x400m...hurmm..agaknya macam mana la nanti ya....
?