Adoyai~!
Thursday, June 09, 2011 | 0 comments

Salam
Dh makin menjadi-jadi pula minat aQ kat blog-ing nie.. Rasa macam x sedap aty pula klao x edit atau update blog nie. . semalam pun susah nak tidur. .memikirkan blog yang agak kureng menjadi nie. .Tangan nie pun asyik gatal nak menaip kat laptop nie. . .Dh ketagih dh nie. .abis la..Dh la thun nie nk amik PMR. .Tak pa. .aQ kena bahagikan masa betul-betul. . .
Blog-ing nie dh jadi hobi terbaru aQ pula. . .Alangkah seronoknya kalo ada laptop and broadband sendiri. . .tak la jugak nk minta giliran ngan adek-adek aQ. . huahuahuahua...Kena cari akal nie. .cam mana nak dapatkan laptop hak persendirian. . .
Tak pa,di mana ada kemahuan..di situ ada highway..When there's a will,there's a way. .right..?

kay la.. .
Rasa nya sampai di sini saja untuk ary nie. .
Adios!
Jalgae!
AFK~!
?