malam-malam..
Friday, July 22, 2011 | 0 comments

Annyeong!
Malam nie tak dapat nak tidur.. so, online la aQ malam-malam buta nie.. Sorang-sorang tak da sapa nak teman.. (huhu).. Malam nie.. aQ buat benda yang aQ tak pernah buat selama nie.. Tak pernah lansung…(hehehe).. aQ ckp ma ‘dy’ dari asrama and ‘dy’ di luar asrama.. romamtik la pula.. aQ kat atas bangunan kat koridor ‘dy’ kat bawah.. macam Romeo dan Juliet la pula.. apa-apa pun aQ tetap happy..(haha).. dapat juga tengok muka ‘dy’ malam-malam nie.. (^_^)..
Ary tu aQ jalan pergi kk.. beli barang sikit.. aQ telah membazirkan duit aQ untuk perkara yang agak kuarng berguna kepada aQ… tapi bermakna la (ceh..) aQ beli keychain untuk ‘dy’.. keychain nama... Nama ‘dy’.. aQ nak cari bentuk love tapi apakan daya..dah abis..(huhu).. So, untuk buat tak macam kelihatan kosong, aQ letak la lonceng kat keychain tu.. and the result is after I gave him.. BISING…(hahaha).. ada sorang kawan aQ gitaw aQ.. ‘dy’ bunyikan lonceng tu tyme kelas.. bising.. (haha)..’kesukaan’ pula ‘dy’ ngan lonceng 2…
Hurm.. I guess tu jak la setakat nie.. hurm.. he’s goin for a camping tomorrow(meaning today.since its already past 12)… I’m gonna miss him so much…(T T)…I put my faith on him… <3 <3 !!...
That’s all for now..Jalgae~!
?